6 portioner
- 4dl bulgur
- 8dl vatten
- 2 grönsaksbuljongstärningar
- 2msk olivolja
- 1stor rödlök
- 3 röda äpplen
- 1 kruka persilja
- salt och peppar
- limeklyftor till servering
- 2dl matyoghurt
- 2tsk sambal oelek
- 1msk tomatpuré
- 600g kassler
1. Koka bulguren i vatten och buljong 10 min, ringla över oljan.
2. Skala och finhacka rödlöken. Kärna ur och tärna äpplena. Finhacka persiljan och blanda allt med bulguren
3. Salta och peppra.
4. Blanda yoghurt, sambal oelek och tomatpuré.
5. Skiva kasslern tunt.
Ett, två, tre ÄT!!!!
Vad bkul! jag ska följa och laga mat alá Blomgren.
SvaraRaderaRoligt att du gillar den och tänker testa våran mat :) Ha det bäst kram/ Ellie
SvaraRaderaVad kul med en matblogg! Jag följer med nöje!
SvaraRaderaKram
Alltid roligt med följare :) kram/Ellie
SvaraRadera