söndag 1 maj 2011

Kvick kassler

Söndag. Något som skall gå fort och smaka vår ville vi ha idag. Att laga Kvick kassler tar ca 20 min.
6 portioner
  • 4dl bulgur
  • 8dl vatten
  • 2 grönsaksbuljongstärningar
  • 2msk olivolja
  • 1stor rödlök
  • 3 röda äpplen
  • 1 kruka persilja
  • salt och peppar
  • limeklyftor till servering
  • 2dl matyoghurt
  • 2tsk sambal oelek
  • 1msk tomatpuré
  • 600g kassler
Gör så här
1. Koka bulguren i vatten och buljong 10 min, ringla över oljan.
2. Skala och finhacka rödlöken. Kärna ur och tärna äpplena. Finhacka persiljan och blanda allt med bulguren
3. Salta och peppra.
4. Blanda yoghurt, sambal oelek och tomatpuré.
5. Skiva kasslern tunt.
Ett, två, tre ÄT!!!!

4 kommentarer:

  1. Vad bkul! jag ska följa och laga mat alá Blomgren.

    SvaraRadera
  2. Roligt att du gillar den och tänker testa våran mat :) Ha det bäst kram/ Ellie

    SvaraRadera
  3. Vad kul med en matblogg! Jag följer med nöje!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Alltid roligt med följare :) kram/Ellie

    SvaraRadera